Menu

betere fles, betere toekomst

zo nemen we bij innocent verantwoordelijkheid voor onze verpakkingen

Met onze smoothies, sappen en kokoswater willen we mensen helpen gezond te leven en heel oud te worden. Dat is onze missie. Op dit moment zijn plastiek flessen de meest duurzame optie om dit te bereiken. We doen hard ons best om te zorgen dat onze verpakkingen zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

'

het verhaal tot nu toe

We hebben op de voorgrond gestaan van de recycleerbeweging sinds 2003, toen we begonnen met flesjes van gerecycleerd plastiek. Alles wat wij produceren is 100% recycleerbaar, en we moedigen al onze drinkers aan om hun lege flesjes te recycleren, elke keer weer.

'

een recycleer-revolutie

We zijn heel trots op de oprichting van een nieuw innovatief plastiekproject. Dit doen we samen met de duurzaamheid-experts van milieuorganisatie WRAP en de Ellen MacArthur Foundation. Alles voor de recycleer revolutie.

'

onze betere fles

We hebben een heel speciaal flesje gemaakt voor onze smoothies. Het is gemaakt van 50% gerecycleerd plastiek en 15% plant plastiek. Rond 2022 willen we al onze verpakkingen van 100% herbruikt materiaal maken. We zijn al goed op weg, dus houd deze pagina in de gaten.

het verhaal tot nu toe

het verleden, het heden en de toekomst van onze verpakkingen

vragen?

Antwoorden op alle vragen die we hebben gekregen over plastiek en recycleren

lees onze FAQs