mensenrechtenHier bij innocent houden we van mensen en vinden we het niet meer dan normaal dat ze met waardigheid en respect worden behandeld. Ieder persoon op deze planeet heeft fundamentele mensenrechten en we willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat die rechten worden gerespecteerd in ons bedrijf, onze productieketens en de groepen waar we impact op hebben. Daarom werken we alleen samen met leveranciers die ermee instemmen volgens de voorwaarden van ons mensenrechtenbeleid te werken, en waarom we verder gaan dan de basisstandaarden voor audits om zo de levens te verbeteren van de mensen die in onze productieketens werken.
ons mensenrechtenbeleid

Ons beleid is gebaseerd op normen en waarden die ten gronde liggen aan mensenrechten. Het is misschien geen Charles Dickens, maar we vinden het super belangrijk om de juiste verwachtingen te scheppen voor onze leveranciers en voor iedereen bij innocent. Als we ooit zien dat iemand deze regels schendt, komen we direct in actie. Daarnaast gaan we er voor zorgen dat de slachtoffers in de toekomst worden beschermd.

human rights

onze verklaring tegen moderne slavernij

We accepteren geen enkele vorm van slavernij of mensenhandel bij het maken van onze drankjes. Hoewel we in onze productieketens geen enkel geval van slavernij hebben gezien (en we dit constant controleren zodat dit ook nooit gebeurt), stellen we altijd deze jaarlijkse verklaring op. Zo houden we onszelf aan onze eigen hoge standaarden.

slavery statement

landbouwkampioenen

Landbouwen moet niet onderschat worden. Daarom werken we met boeren die onze groenten en fruit verbouwen op een manier die goed is voor mens en milieu. We hebben onszelf het doel voorop gesteld dat al ons fruit en groenten afkomstig moeten zijn van duurzame landbouw.

human rights farming