voedingswaardenzorg goed voor je lichaam

looking after that body header


Het is niet gemakkelijk om gezond te blijven tegenwoordig. Vooral nu de banken steeds comfortabeler worden en de bakken ijs en zakken chips steeds groter. Daarom waren we de afgelopen decennia nogal druk met het pletten en persen van fruit en groenten in flesjes. Zodat jij goed voor je lichaam kunt zorgen zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Hoewel overal in de wereld de gezondheidsvoordelen van het eten van groenten  en fruit worden erkend, is het voor veel mensen niet mogelijk om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te consumeren. Door lekkere, gezonde en gemakkelijke drankjes te maken, hopen we dat te veranderen. 


onze filosofie


Onze filosofie zal wellicht nooit de universiteitsboeken halen. Want het is zo gemakkelijk als: drankjes maken die simpel, eerlijk en gevuld zijn met alleen het beste van de natuur.


simpel

We zoeken het lekkerste fruit en groenten, en stoppen dat in onze drankjes. Geen kunstmatige zoetstoffen, geen conserveringsmiddelen of andere nonsens. 

simple apple tree

het beste van de natuur

Mensen eten niet genoeg groente en fruit. Daarom stoppen we onze sapjes en smoothies er vol mee. Het is onderdeel van onze belofte om gezonde drankjes te maken. 

honest fruit veg

het beste van de natuur

Mensen eten niet genoeg groente en fruit. Daarom stoppen we onze sapjes en smoothies er vol mee. Het is onderdeel van onze belofte om gezonde drankjes te maken. 

goodness apple


boordevol goede dingen

We weten allemaal dat groenten en fruit goed voor je zijn. Omdat ze vol zitten met belangrijke dingen zoals vitamines, mineralen, vezels en fytonutriënten die ons lichaam helpen te doen waar het goed in is. Een regenboog aan groenten en fruit eten (of drinken) helpt je om veel van deze waardevolle voedingsstoffen binnen te krijgen.

 

brimming with good stuff

de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

five a day

Er zit minimaal één portie groente of fruit in al onze drankjes. Voor de andere porties kun je alle andere soorten groente en fruit proberen. De natuur is zo lief geweest om ons een hele regenboog aan groente en fruit te geven. Het is dus wel zo netjes om daarvan te genieten. Of je je groente en fruit liever eet of drinkt, zorg er in ieder geval voor dat je genoeg binnenkrijgt.onze voedingsbeloftes


Met de hand op het hart beloven we vier dingen met betrekking tot de voedingswaarden in onze producten. Je mag het tegen ons gebruiken als we ze niet nakomen. Dit zijn ze.


kleine drankjes die een bron van vezels zijn

Al onze smoothies zijn een bron van vezels. En dat is goed, want de meesten van ons eten er niet genoeg van.

more fibre

gezonde drankjes

We zijn vastberaden gezonde drankjes te maken, en daarom heeft elk recept een wettelijke gezondheidsclaim. 

healthy drinks heart

minder calorieën

We gaan de hoeveelheid calorieën per flesje verminderen.

lowe calories tongue

onze kleine drankjes hebben geen toegevoegde suikers

We voegen geen suiker toe. Dat hebben we nooit gedaan en dat zullen we ook nooit doen. Onze drankjes bevatten alleen de suikers die van nature in fruit zitten.

natural sugar