voedingswaardenzorg goed voor je lichaam

looking after that body header


Het is niet gemakkelijk om gezond te blijven tegenwoordig. Vooral nu de banken steeds comfortabeler worden en de bakken ijs en zakken chips steeds groter. Daarom waren we de afgelopen decennia nogal druk met het pletten en persen van fruit en groenten in flesjes. Zodat jij goed voor je lichaam kunt zorgen zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Hoewel overal in de wereld de gezondheidsvoordelen van het eten van groenten  en fruit worden erkend, is het voor veel mensen niet mogelijk om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te consumeren. Door lekkere, gezonde en gemakkelijke drankjes te maken, hopen we dat te veranderen. 


onze filosofie


Onze filosofie zal wellicht nooit de universiteitsboeken halen. Want het is zo gemakkelijk als: drankjes maken die simpel, eerlijk en gevuld zijn met alleen het beste van de natuur.


simpel

We zoeken het lekkerste fruit en groenten, en stoppen dat in onze drankjes. Geen kunstmatige zoetstoffen, geen conserveringsmiddelen of andere nonsens. 

simple apple tree

het beste van de natuur

Mensen eten niet genoeg groente en fruit. Daarom stoppen we onze sapjes en smoothies er vol mee. Het is onderdeel van onze belofte om gezonde drankjes te maken. 

honest fruit veg

het beste van de natuur

Mensen eten niet genoeg groente en fruit. Daarom stoppen we onze sapjes en smoothies er vol mee. Het is onderdeel van onze belofte om gezonde drankjes te maken. 

goodness apple


boordevol goede dingen

We weten allemaal dat groenten en fruit goed voor je zijn. Omdat ze vol zitten met belangrijke dingen zoals vitamines, mineralen, vezels en fytonutriënten die ons lichaam helpen te doen waar het goed in is. Een regenboog aan groenten en fruit eten (of drinken) helpt je om veel van deze waardevolle voedingsstoffen binnen te krijgen.

 

brimming with good stuff

de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (dé 5-per-dag)

five a day

Met één glas van 150ml van onze smoothies of sappen heb je één van je 5-per-dag bereikt. Voor de andere vier porties kan je andere fruit & groenten verorberen die vers, bevrozen, gedroogd of ingeblikt zijn. De natuur was zo lief om ons een hele regenboog aan fruit & groenten te geven, dus uit beleefdheid kan je maar beter zoveel mogelijk van al dit lekkers proberen. Of je nu verkiest om je groenten en fruit te knabbelen, te drinken, te slurpen, te pureren, te bakken, ... zorg ervoor dat je je lichaam genoeg geeft. 
10,000,000,000 porties fruit en groenten

Dat is het aantal porties die onze drinkers hebben binnen gekregen sinds we zijn begonnen.
waardige voedselwaarden


Met de hand op het hart beloven we vijf dingen met betrekking tot de voedingswaarden in onze producten. Je mag het tegen ons gebruiken als we ze niet nakomen. Dit zijn ze.


meer vezels

Onze smoothies zijn een natuurlijke bron van vezels.

more fibre

gezonde drankjes

We zijn vastberaden gezonde drankjes te maken, en daarom heeft elk recept een wettelijke gezondheidsclaim. 

healthy drinks heart

minder calorieën

We gaan de hoeveelheid calorieën per flesje verminderen.

lowe calories tongue

minder suiker

Leder jaar verminderen we de hoeveelheid natuurlijke suikers in al onze productcategorieën.

natural sugar

meer keuze

We blijven innoveren en willen varianten met minder suiker aanbieden.

more choice