over ons


about-us-lead-image

kleine drankjes, grote dromen

innocent begon met de droom om het gemakkelijk te maken voor mensen iets goeds voor zichzelf te doen (iets dat ook nog eens lekker smaakt).

 In 1999 hebben we voor het eerst smoothies verkocht op een muziekfestival in Londen. Boven onze stand hadden we een groot bord gehangen met daarop de vraag: 'Moeten wij onze baan opzeggen om deze smoothies te gaan verkopen?' In twee grote vuilnisbakken (JA en NEE) konden de bezoekers stemmen nadat ze geproefd hadden. Aan het einde van het weekend was de JA vuilnisbak zo vol dat we meteen ontslag namen en startten met onze droom: een eigen onderneming. ons verhaal

We nemen je mee door geschiedenis van innocent, inclusief sappige details.
we zijn trots een B Corp te zijn

We hebben onze krachten gebundeld met andere B Corp bedrijven, die net als wij geloven dat we samen een groot verschil kunnen maken. Schouder aan schouder met 3,500 andere B Corp'ers maken we deel uit van een beweging om het bedrijfsleven verantwoordelijker en duurzamer te maken. En we kregen er ook nog eens een mooi certificaat voor.

let's do things better


hoe is het om hier te werken?

Iedereen denkt graag bijzonder en uniek te zijn, maar we geloven oprecht dat innocent een plek zoals geen ander is. We hebben een vloer en een boot bedekt met gras, picknicktafels om aan te lunchen en we kleden onze Bored (zo noemen we de bestuursleden uit de board) graag in clownspakjes tijdens kerstfeesten. We hebben zelfs een paar prijzen gewonnen voor onze bedrijfscultuur en werkomgeving. Verder scheppen we nooit op.

innocent employee

onze duurzame fabriek 

Omdat we in 2030 helemaal CO2-neutraal willen zijn, bouwen we 's werelds meest duurzame gezonde drankjes fabriek in Rotterdam, Nederland. We noemen het 'de blender' en we staan te springen van opwinding om de blender aan te zetten

blender factory
drankjesbedrijf lekt informatie

We hebben een verslag geschreven over alle dingen waar we trots op zijn, en dingen die we een beetje beter kunnen doen. Het verslag staat naast cijfers vol met flitsende grafieken en illustraties.

 

innocent all round rapport