onze eigenaarJe weet misschien al dat innocent eigendom is van Coca Cola. In 2009 begon onze samenwerking. Toen kocht Coca Cola 20% van de aandelen van ons bedrijf. In de  jaren daarna, toen we elkaar beter leerden kennen, kochten ze meer aandelen. En in 2013 werden ze helemaal eigenaar. 

We hebben een bijzondere manier van werken met ze, omdat we nog steeds werken zoals we dat altijd al deden - onafhankelijk. We krijgen geweldige hulp van Coke, en zijn trots dat we onderdeel zijn van hun bedrijf, maar zijn ook erg fan van ons eigen merk en bedrijf dat we vanaf de grond af opgebouwd hebben. En Coke is slim genoeg om te weten dat innocent een paar bijzondere waarden heeft en een duidelijke visie, die essentieel zijn voor ons toekomstige succes.

Daarom laten ze ons ermee wegkomen. 

innocent

We zijn nog altijd net zo toegewijd aan onze doelstellingen als aan het begin. Zowel op sociaal, ethisch, liefdadigheids- en milieugebied. En dankzij onze samenwerking met Coca Cola, zijn we van een eenvoudig smoothiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat heel veel verschillende gezonde drankjes bedenkt en nog echt in de markt kan zetten ook.