onze waardenOnze waarden zijn heel belangrijk in wat ons, ons maakt. We hebben ze opgeschreven om ons eraan te herinneren hoe we de dingen op de juiste manier moeten doen, om onze missie en al onze ambities te bereiken. We vertrouwen elke dag op deze waarden om onze doelen te bereiken. We gebruiken ze in onze wekelijkse vergaderingen en in onze eindejaarsgesprekken. In de grote, belangrijke vergaderingen, maar ook in de kleinere. We hebben ze zelfs op de muren geschreven, in de toiletten en naast de koffiemachine (die staat niet in onze toiletten  - maak je geen zorgen).  Neem een kijkje en als je ze leuk vindt, mag je ze ook in je eigen huis ophangen.
zo leef je de waarden

innocent values cres

 

commercieel

Concentreer je op wat het verschil maakt, ken je rol en wees resultaatgericht, en vergeet niet om successen onderweg te vieren.

verantwoordelijk

Kom je beloftes na, wees betrouwbaar en werk op de juiste manier samen met collega's, onze consumenten, onze partners en het milieu.

natuurlijk

Ken jezelf en wees authenthiek. Help elkaar door feedback te vragen en geven.

open blik

Ga de uitdagingen van het bedrijf aan door creativiteit te gebruiken en je te blijven aanpassen. Wees inclusief door naar verschillende meningen te vragen en van anderen te willen leren.

verbonden

Werk samen als onderdeel van een team  met gemeenschappelijke doelen door direct, vriendelijk en respectvol te zijn.