wat we zoekenOnze mensen maken innocent geweldig. Een gaaf kantoor en een mooi logo zijn leuk en aardig, maar zonder de juiste mensen zouden we niet zijn waar we nu zijn. Om de goede richting op te blijven gaan, willen we nieuwsgierige, creatieve mensen aannemen die geniale nieuwe ideeën hebben. We willen dat deze mensen onze waarden begrijpen en uitdragen, van innocent een plek voor iedereen maken en anderen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. Lees in de meer gedetailleerde lijst wat we zoeken.


latverhogers

We willen dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling en overal om zich heen kansen zien. Mensen die de handen uit de mouwen steken, zich ergens in vastbijten en pas stoppen als ze antwoord op hun vraag hebben.

game raiser

versimpelaars

We zoeken mensen die ingewikkelde dingen begrijpen en ze simpel maken. Mensen die zich op hun gemak voelen in verwarrende situaties en die met geweldige, creatieve oplossingen kunnen komen.

simplifier

leiders

Grote leiders zien kansen en bij 70% zekerheid gaan ze ervoor. We willen dat onze leiders dingen beter achterlaten dan hoe ze ze gevonden hebben, niet wachten tot ze iets gevraagd wordt en continu willen verbeteren. Het is belangrijk om verandering te omarmen en veerkrachtig te zijn bij tegenslagen.

leader

teamspelers

We zoeken mensen die goed zijn in relaties opbouwen binnen het bedrijf. Mensen die zoeken naar krachten binnen hun team, gul zijn met feedback en bijdragen aan onze cultuur.

leader

resultatenboekers

We werven mensen die hun steentje bijdragen om ons te brengen waar we willen zijn. Ze zien wat het meest van toegevoegde waarde is en nemen graag een risico als ze een geweldige kans zien. Uiteindelijk willen we mensen die een mooi resultaat voor ons kunnen boeken.

leader