dingen die we doen voor onze planeet


tree-and-bottles-banner

Moeder Natuur mag trots op ons zijn

Bij innocent zijn we grote fan van onze planeet en willen we er alles aan doen om haar goed te verzorgen. Dat betekent dat we verantwoordelijkheid nemen van de impact die we hebben op het milieu, en we willen helpen bij het oplossen van 's werelds grootste uitdagingen. Momenteel is onze missie om compleet CO2-neutraal te zijn in 2030 (en het liefst al daarvoor), boeren in staat te stellen om duurzaam te verbouwen, en het creëren van een circulaire economie voor onze verpakkingen. Dat houdt ons wel even bezig. 


klimaatveranderingen

Klimaatverandering is van groot belang, dus het is ontzettend belangrijk dat we ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat opwarming van de aarde onder de 1.5 graden Celsius blijft. Op dit moment zijn we hard aan het werk om een CO2-neutrale fabriek in Rotterdam te bouwen, om de uitstoot per productie van een drankje te verminderen en om compleet CO2-neutraal te zijn voor 2030.

carbon-savings

landbouwkampioenen

Groente en fruit verbouwen is lastiger dan je denkt. Daarom werken we samen met onze boeren om ervoor te zorgen dat onze ingrediënten worden verbouwd op een manier die goed is voor de boeren en voor de planeet. Ons doel is om tegen 2030 enkel gebruik te maken van ingrediënten die 100% verantwoordelijk verbouwd zijn. 

farming-champions

recycleeractivisten

Sinds we in 2003 plastic gebruiken in onze flesjes, staan we vooraan in de recycleerrevolutie. Zo zijn we de medeoprichters van de UK Plastics Pact en zijn we van plan om onze flesjes 100% van herbruikte materialen te maken tegen 2025. Daar heffen we de fles op. 

recycling-activists

de wortels van ons fruit

Aardbeien die minder water nodig hebben. Appels die helpen aan het bouwen van bijenhotels. Kokosnoten die kleine boeren door een pandemie heen helpen. Lees hier hoe we ons fruit op een duurzame manier verbouwen, terwijl je ondertussen je vocabulaire met wat spannende technische termen vergroot. 

sourcing-stories


dingen die jij kunt doen

We hebben grote dromen om de wereld te veranderen, maar we kunnen het niet alleen. Om écht verschil te maken, moeten andere ondernemingen en mensen zoals jij met ons meedoen. Bekijk hier wat jij kunt doen om te helpen (sommige dingen zijn gemakkelijker dan dat je denkt).drankjesbedrijf lekt informatie

We hebben een verslag geschreven over alle dingen waar we trots op zijn, en dingen die we een beetje beter kunnen doen. Het verslag staat naast cijfers vol met flitsende grafieken en illustraties.

things-we-do-for-planet-initiative