dingen die we doen voor mensen


things-we-do-for-people-header

onze medemens een handje helpen

Mensen zijn bijzondere wezens. We zijn niet alleen grappig, slim en lief, we hebben ook een paar gespiegelde duimen en zijn grotendeels verantwoordelijk voor de uitvinding van chocoladetaart. Maar sommige mensen staan voor meer uitdagingen dan anderen, en we willen ons steentje bijdragen om de balans te herstellen. Daarom helpen we mensen met honger via de innocent foundation, helpen we mensen in armoede met de Goedgemutste Breicampagne en werken we hard om het leven voor iedereen gelijk te maken. Nu maar duimen dan we dit allemaal gauw hebben opgelost.iets terugdoen

10% van onze winst geven we aan goede doelen

We geven onze winst al jaren aan goede doelen. In 2003 hadden we bijna 46 procent ervan weggegeven, en het scheelde niet veel of innocent was failliet gegaan. Maar daar hebben we van geleerd. Sindsdien weten we hoe we geld aan goede doelen kunnen geven zonder onze financiële afdeling te veel stress te bezorgen, en hebben we ondertussen al meer dan 16,5 miljoen euro gedoneerd. En het was iedere cent waard.the innocent foundation

Het grootste deel van die 10 procent gaat naar de innocent foundation, een goed doel dat we in 2004 hebben opgericht om honger de wereld uit te helpen. De innocent foundation heeft twee hoofddoelen. Het eerste is het tegengaan van kindersterfte door honger, en het tweede is om de allerarmste gezinnen te helpen zelfvoorzienend te worden. 

foundation
opkomen voor gelijkheid

iedereen verdient het om gelijk behandeld te worden

Het klinkt misschien een beetje als een missverkiezing, maar het is waar. We willen een samenleving waarin iedereen goed wordt behandeld, eerlijk wordt betaald en gerespecteerd wordt in alles wat hij of zij doet. Dat lijkt ons niet teveel gevraagd. In de tussentijd zijn hier wat dingen die we doen om daad bij het woord voegen.

people


mensenrechten

Er zijn veel mensen nodig om onze drankjes te maken, en hoe ze worden behandeld is erg belangrijk voor ons. Ieder persoon op de planeet heeft fundamentele mensenrechten en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat die rechten worden gerespecteerd bij alles wat we doen.

human rights

inclusiviteit & diversiteit

Niemand zou kansen mis mogen lopen vanwege zijn of haar leeftijd, geslacht, afkomst, geloofsovertuiging, seksuele voorkeur, beperking, mentale gezondheid of andere eigenschappen die haar of hem uniek maken. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat innocent een inclusieve en diverse werkplek is. 
dingen die jij kunt doen

We hebben grote ambities om de wereld te veranderen, maar we kunnen het niet alleen. Om voor verandering te zorgen, hebben we andere bedrijven en mensen zoals jij nodig die met ons meedoen. Ontdek wat jij kunt doen om te helpen (sommige dingen zijn misschien makkelijker dan je denkt).