de wortels van ons fruitons beste peentje voor zetten

We halen onze groenten en ons fruit uit de hele winkel*. Mango's uit India. Sinaasappels uit Brazilië. Aardbeien uit Spanje. Maar we kiezen niet zomaar boerderijen. Hoewel het belangrijk is om de lekkerste ingrediënten te hebben, is het nóg belangrijker dat we ze op een duurzame manier inkopen die eerlijk is voor de mensen die ze verbouwen en de planeet waarop ze worden verbouwd. Bekijk onze verhalen hieronder en ontdek hoe we water hebben bespaard bij onze aardbeientelers, hoe we bijen hebben geholpen samen met een aantal van onze appelleveranciers en hoe we samenlevingen hebben gesteund door Fair Trade-kokosnoten te kopen.

*de wereld is onze winkel
minder dorstige aardbeien

Onze aardbeien lijken misschien gewone aardbeien, maar ze zijn iets specialer. Ze hebben niet zoveel dorst als de doorsnee aardbei, wat een enorme waterbesparing betekent voor onze boeren in Spanje.

image of a hand picking strawberries

slim bewaterde mango's

Als het om regen gaat, willen mango’s dat alles perfect is. Bij te weinig regen groeien ze niet. Bij teveel regen worden ze sompig. Zo werken we samen met onze Indiase mangoboeren om er het beste van te maken.

image of a large mango fruit


zorgen voor kokosnoten

Door Fair Trade-kokosnoten te kopen, helpen we boeren op verschillende manieren. Van het herplanten van bomen tot projecten voor de lokale gemeenschap, het doel is om voor positieve verandering te zorgen in de kokosnootindustrie.

man holding coconuts


je lijfwacht

Ons fruit zorgt voor onze boeren en de planeet. Lees meer hoe ons fruit ook voor je lijf zorgt. 

Image of fruits and greens